کف پله چوب پلاست

از پروفیل های چوب پلاست به دلیل وزن و ساختار مناسب جهت ساخت پله استفاده می شود. در واقع از پروفیل های چوب پلاست به عنوان کفپوش کف پله استفاده می شود. به طور کلی پروفیل های چوب پلاست به دلیل ضخامت مطلوب و ویژگی های منحصر به فردی که دارند جهت استفاده به عنوان نما و کفپوش کاربرد گسترده ای دارند.
از پروفیل های چوب پلاست جهت ساخت پله، نرده، کفپوش، نما و دیوارپوش، آلاچیق و ... استفاده می شود. شرکت ایساتیس دیزاین ارائه دهنده انواع محصولات چوب پلاست شما را از طراحی تا اجرا چوب پلاست در سازه های مختلف و محوطه سازی یاری می کند. این شرکت با تکیه بر دانش فنی و تخصصی در کنار تحصیلات آکادمیک مرتبط با صنعت چوب و تجارب بین الملل توانایی اجرا پروژه های صنعت چوب از جمله چوب پلاست را دارد .جهت مشاهده و آشنایی بیشتر با مجموعه ایساتیس دیزاین در زمینه طراحی و اجرای سازه های چوب پلاست به بخش پروژه های اجرایی مراجعه نمایید.

اجرای کف پله چوبی

قبل از اجرای کف پله چوبی بهتر است تا با استفاده از کلیپس های مخصوص ساختمان از جابه جایی پروفیل های چوب پلاست جلوگیری کرد.بهترین متریال برای ساخت پله چوب پلاست است. چوب پلاست متریالی نوین و پرکاربرد و جایگزین مناسبی برای چوب طبیعی در قسمت های مختلف فضای داخلی و بیرونی ساختمان ها می باشد. از کاربرد های چوب پلاست می توان به ساخت پله اشاره کرد. این پروفیل ها در صورتی که به عنوان کفپوش پله استفاده شوند بسیار مقاوم در برابر ضربه و فشار هستند. از دیگر مزایای چوب پلاست ضد آب بودن و مقاومت بالای آن در برابر رطوبت است. چوب پلاست ظاهری شبیه به چوب طبیعی داشته اما بسیار بادوام تر از چوب طبیعی است و جهت ساخت المان هایی که در فضای باز کاربرد دارند از جمله نرده ها استفاده می شود. چوب پلاست به دلیل کیفیت بالا، جلوه و زیبایی خاصی که دارد جهت ساخت پله بسیار پیشنهاد می شود.
 
کف پله چوب پلاست

ساخت پله چوبی

 برای ساخت پله چوبی بهتراست از متریال با دوام استفاده شود زیرا وقتی حرف امنیت افراد جلو می آید استفاده از پله های با دوام و استوار در نمای ساختمان بسیار اهمیت پیدا می کند.
چوب پلاست کامپوزیتی نوین و کاربردی در صنعت ساخت و ساز است که به شکل صفحات یا شیت هایی به نام پروفیل چوب پلاست تولید می شود. به دلیل ترکیبات سازنده چوب پلاست که شامل پودر چوب و پلاستیک است و عدم نیاز آن ها به تعمیرات و نگهداری های خاص، این ماده جایگزین بسیار خوبی در ساخت پله به جای چوب است.
چوب پلاست دارای خواص مکانیکی و فیزیکی مطلوبی نسبت به چوب طبیعی است و امروزه از مهم ترین و کاربردی ترین متریال و مصالح در صنعت ساختمان و طراحی داخلی و خارجی می باشد.

از مزایا و ویژگی های چوب پلاست می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • عدم لغزندگی
  • ضد خط و خش
  • مقاومت در برابر اشتعال
  • مقاومت در برابر جذب آب
  • قیمت مناسب تر نسبت به چوب
  •  مقاومت در برابر عوامل فرساینده جوی
  • مقاومت در برابر تغییرات ابعادی در اثر تغییرات دما
  • مقرون به صرفه در درازمدت به علت عدم نیاز به نگهداری خاص نظیررنگ، رزین، واکس و …
  • مقاومت در برابر نفوذ حشرات، کپک و قارچ
  • قابل شستشو با شوینده های ملایم
امروزه چوب پلاست  در صنعت ساختمان به عنوان نما و دیوارپوش، کفپوش ، ساخت مبلمان شهری،  محوطه سازی و روف گاردن کاربرد عام یافته و جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. جهت سفارش و طراحی و اجرای انواع سازه های چوبی با استفاده از پروفیل چوب پلاست با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

آیا چوب پلاست دارای تفاوتی بین انواع خود می باشد؟
انواع چوب پلاست به دلایل مختلفی از جمله ابعاد و مواد اولیه ای که در ساخت این محصول به کار رفته است و همچنین تراکم این محصول دارای قیمت های مختلف و همچنین کاربردهای متفاوتی می باشند.
آیا این محصولات به عنوان کف پوش دارای مقاومت کافی می باشند؟
چوب پلاست از ترکیب انواع پلاستیک و چوب به دست آمده به همین دلیل مقاومت بالایی در برابر ضربه و فشار و حتی ساییدگی و خمیدگی بر اثر عبور و مرور دارد به همین دلیل این محصول را می توان محصولی مناسب برای استفاده به عنوان کفپوش دانست.
زیر سازی چوب پلاست امری ضروری می باشد؟
کلیه چوب های طبیعی و چوب پلاست نیاز به زیرسازی استاندارد دارند. به دلیل نیاز به عبور جریان هوا از پشت پروفیل زیرسازی الزامی است. هرگونه تماس مستقیم با خاک، زمین، آب، در اثر نصب غلط که تهویه هوا نداشته باشد منجر به از بین رفتن و کاهش طول عمر آن می شود.
پس از چه مدت محصول سفارش داده شده به دست مشتری می رسد؟
مدت زمان تحویل این محصولات زیبا و کاربردی به موجودی انبار، نوع سفارش، مقدار سفارش و… بستگی دارد. ولی معمولا مدت زمان زیادی نمی برد. برای کسب اطلاعات بیشتر بهتر است تماس حاصل فرمایید.