- صفحه اصلی
- محصولات
- چوب پلاست
- نصب چوب پلاست
نصب چوب پلاست
نصب چوب پلاست ، WPC یا چوب پلاست یک مصالح ساختمانی محبوب برای دکوراسیون داخلی و فضای باز است. چوب پلاست محصولی است که نصب آن نیاز به زیر سازی و آهن کشی دارد. کامپوزیت های چوب پلاست را می توان مانند کامپوزیت های چوب طبیعی پیچ و مهره کرد.
نصب چوب پلاست توسط کارشناسان شرکت ایساتیس دیزاین با کیفیت بالا و قیمت مناسب انجام می شود . متراژ واقعی چوب پلاست مورد نیاز شما باید توسط کارشناس نصب برآورد گردد تا از خرید بیش از حد جلوگیری شود. جهت مشاوره برای خرید و اطلاع از
قیمت نصب چوب پلاست می توانید با شماره های سایت درتماس باشید
قیمت نصب چوب پلاست
قیمت نصب چوب پلاست بسته کابرد آن از قیمت های متفاوتی برخوردار است. عواملی که بر قیمت نهایی چوب پلاست موثر می باشد،کیفیت متریال و میزان ابعادی که در محصولات چوبی استفاده شده است.
نصب و اجرای چوب پلاست سریع، آسان و با هزینه کم انجام می شود. انتخاب مصالح ساختمانی مختلف به عوامل متعددی بستگی دارد. یک بخش از انتخاب مصالح به زیباسازی نمای داخلی و خارجی ساختمان مربوط می شود.
نصب و اجرایی چوب پلاست به دلیل این که مقاومت و استحکام بالایی دارد مورد استقبال قرار گرفته است. این دو ماده را به نسبت مساوی پودر کرده و مخلوط می کنند. البته مواد دیگری مانند رنگ، فوم، چسب و… نیز به آن ها اضافه می کنند. افزودنی های دیگر باعث استحکام و روان شدن ماده اولیه می شود. چوب پلاست به روش های مختلفی مانند اکسترود، تزریقی یا قالب گیری تولید و به بازار عرضه می شود.قیمت هر محصول چوب پلاست را می توانید از مجموعه ایساتیس دیزاین که در شرکت دایاکس متنوع ترین محصولات را طراحی و تولید می کند داشته باشید.
نصاب چوب پلاست
با محصولات چوب پلاست می تواند بسیاری از اشکال مختلف را در قالب های متنوع ایجاد کند. در مقایسه با بسیاری از انواع چوب های طبیعی موجود در بازار، چوب پلاست را می توان به شکل مناسبی ، در صورت نیاز قالب گیری کرد و پردازش و نصب آن بسیار آسان است. به لطف این ویژگی برجسته است که امروزه محصولات چوب پلاست به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند و به اولین انتخاب تعداد زیادی از مشتریان تبدیل می شوند. بسیاری از مشتریان نیز اظهار داشتند که انتخاب و
نصب چوب پلاست یک سرمایه گذاری بلند مدت در جنبه های مختلف از جمله: زیبایی، کیفیت، هزینه و ... است.
نصاب چوب پلاست با تجربه معمولا هم به جوشکاری و شاسی کشی اشراف دارد و هم چوبکاری که بتواند کار نهایی استانداردی را تحویل دهد. کارشناسان ایساتیس دیزاین،
نصب چوب پلاست را برای نما و کفپوش در اسرع وقت و با کیفیت بالا انجام می دهند.
نحوه نصب چوب پلاست
پروفیل های چوب پلاستیک را قبل از شروع عملیات نصب مطابق با نقشه و زیرسازی آهنی برش دهید.
- با توجه به خاصیت واکشیدگی چوب پلاست می بایست در انتهای کار حداقل 10 میلی متر درز یا فاصله با دیوار داشته باشد. این موضوع برای چوب پلاست هایی که کوتاه تر هستند یا به عبارت دیگر طول کمتری دارند می تواند به ۳ میلی متر از هر طرف کاهش یابد.
- برای نصب چوب پلاست از کلیپس (بست) های T و H شکل پلاستکی و یا بست های گالوانیزه استفاده می شود تا ضمن تثبیت پروفیل در صورت انبساط و انقباض شاهد شکستگی نباشیم.
- پروفیل های کفپوش چوب پلاست به طور تقریبی در هر متر مربع قادر به تحمل وزنی برابر با 400 کیلوگرم خواهد بود که البته بسته به نوع محصول متفاوت است.
- از پروفیل های چوب پلاست نمی توان به عنوان سازه پایدار استفاده نمود و تنها به جهت پوشش سطوح و امور تزیینی استفاده می گردد.
مقایسه چوب پلاست با چوب طبیعی
چوب طبیعی نیاز به مراقبت بیشتری دارد و کمتر در برابر آب و هوا مقاوم است. کامپوزیت های چوب پلاست از کیفیت بالایی برخوردارند که این مزیت نیاز به تعمیر و نگهداری را کم می کند و دوام بیشتری نسبت به کامپوزیت های چوب طبیعی دارند. کامپوزیت های چوب پلاست به دلیل نسبت بالایی از پلاستیک که دارند، از انواع چوب های طبیعی، از نظر زیست محیطی ایمن تر هستند و بازیافت یا استفاده مجدد از محصولات
چوب پلاستیک آسان تر است.در واقع، کامپوزیت چوب پلاست امروزه یک ماده نسبتاً جدید است. با این حال، از آنجایی که چوب طبیعی کمیاب و گران است، بسیاری از مشتریان از چوب پلاست استفاده می کنند و آن را به طور گسترده در فضاهای دلخواهشان به کار می برند.
آیا چوب پلاست عملکرد بهتری در مقایسه با چوب طبیعی دارد؟ چوب پلاست یک مخلوط چوب و پلاستیک است که عمدتاً برای ساخت تراس ، بالکن ، روف گاردن ، آلاچیق و .....استفاده می شود. اما از چوب پلاست برای ساخت مبلمان و نیمکت و فلاور باکس در فضای شهری نیز استفاده می شود.
کاربرد های چوب پلاست در بازسازی
کفپوش چوب پلاست: برای بازسازی ساختمان پس از تخریب کفپوش های قدیمی و انجام سم پاشی در صورت وجود موریانه و سپس زیرسازی می توان روی آن کفپوش چوب پلاست را سوار کرد. کفسازی مدرن با چوب پلاست، یک روش امن بازسازی کف خانه است که علاوه بر سبک بودن، فشار اضافی به سازه وارد نمیکند.
نما: یکی از کاربردی ترین موارد استفاده از چوب پلاست به عنوان نمای ساختمان می باشد. نمای چوب پلاست در برابر هر نوع شرایط آب و هوایی مقاوم است.
سقف کاذب چوب پلاست: یکی از جدیدترین کاربردهای چوب پلاست در پروژه های اداری، تجاری و... استفاده به عنوان سقف کاذب می باشد. علت استفاده از چوب پلاست به عنوان سقف کاذب، مواردی از جمله سبک بودن پروفیل چوب پلاست، تنوع رنگ و ابعاد و ... می باشد.
دیوارپوش چوب پلاست: از دیوار پوش های چوب پلاست برای دیوار های داخلی، سقف اتاق، نمای ساختمان و ... استفاده می شود. دیوار پوش های چوب پلاست دارای مزایای زیادی هستند از جمله: عایق حرارتی، مقاومت در برابر رطوبت، استحکام بالا، وزن سبک، حفاظت از محیط زیست، عایق صدا و نصب سریع و آسان می توان نام برد.
زیرسازی چوب پلاست
درست باید زمانی برای نصب چوب پلاست اقدام کنیم که تمامی کارهای ساختمانی به پایان رسیده باشد و اولین گامی که بایستی برداشته شود زیرسازی مناسب می باشد که در صورت تراز نبودن می تواند کل کار را خراب نماید این نکته مهم است که بدانید این زیرسازی باید سبک بوده و تا جایی که ممکن است قسمت هایی از بدنه که به یکدیگر مرتبط نیستند ، به هم وصل نشوند همچنین فواصل نصب پیچ ها نیز به شکلی استاندارد صورت گیرد که عمدتا از جنس گالوانیزه تهیه می شود و با استفاده از قوطی های قلرزی از جا به جایی پروفیل های چوب پلاست جلوگیری می شود و باعث می شود تا سال های طولانی از آن استفاده شود.
نصب چوب پلاست روی دیوار
نصب چوب پلاست بر روی دیوار از مزایای زیادی برخوردار است یکی از آنها این است که از صدمه به دیوار محافظت می کند.برای نصب چوب پلاست بر روی دیوار لازم است تا نکات مهمی را در نظر داشته باشیم. ابتدا سطح مورد نظر را خشک و تمیز نموده، چوب پلاست را در صورت لزوم برش و آماده نموده و سطح پشت آن را به چسب آغشته و در روی دیوار یا زمین یا سقف قرار می دهند.
چسباندن یکی پس از دیگری چوب پلاست ها سرعت نصب را بالا برده و احتیاج به صرف زمان خاصی نیست.درضمن می توان درصورت سفارش کارفرما رنگ چسب با رنگ چوب پلاست به صورت همرنگ عرضه گردد.
نحوه نصب چوب پلاست کف
برای نصب چوب پلاست کف حتما باید با استفاده از زهکشی مناسب از جابه جایی پروفیل های چوب پلاست جلوگیری شود و هم اینکه در سال های دور تری با اطمینان خاطر بتوان بر روی آن قرار گرفت تا از لیز خوردن افراد بر روی سطح آن جلوگیری شود.با استفاده از شیوه های تایل موزاییک که تاثیر مثبتی بر نصب با دوام پوشش کف دارد استفاده می شود. شاسی فلزی با استفاده از پروفیل های آهنی و با فواصل 25 الی 45 سانتی و متناسب با محل و کاربری اجرا نصب می شوند.
طبیعتا برای اجرای چوب پلاست در کف و به عنوان دک وکف سازها به جهت اینکه بار بیشتری بر آن وارد می شود و در معرض تردد و آسیب قرار دارد علاوه بر استفاده از پروفیل های مناسب کف باید از در شاسی کشی نیز توجه بیشتری نمود و ضمن کاهش فواصل پروفیل های فلزی از نصب و اجرای دقیق و صحیح آن اطمینان حاصل نمود.