چوب نما داخلی

استفاده از چوب پلاست نما و یا چوب ترمو در نمای ساختمان نسبت به سایر مصالح ساختمانی از قیمت ارزان و مقرون به صرفه تری برخوردار می باشد.چسب هایی که برروی محصولات و اجرای چوب نما در دکوراسیون داخلی کاج و صنوبر استفاده می شوند و بر پایه آب می  باشند  به مرور به داخل بافت های ترمو نفوذ می کنند. همچنین به علت زمان بر بودن اتصالات پس از اعمال یک لایه چسب ،بایستی برای مدتی طولانی تر از معمول قطعات ترمووود را به هم فشرد.
با استفاده از قوطی های فلزی زیرسازی های محکم و با دوامی را در زیر سازه های چوب پلاست انجام می دهند تا باعث پایداری بیشتر چوب پلاست شود و از جا به جایی پروفیل های چوب پلاست جلوگیری شود.
در زمانی که قوطی های فلزی را بر زیر چوب پلاست قرار می دهیم باید پروفیل ها ی چوب پلاست در کنار یکدیگر قرار بگیرند،اما هرگز نباید قطعات چوب پلاست به هم بچسبد.این زیرسازی ها برای ستون های چوبی باید با دوام صورت بگیرد،زیرا تمام قسمت های ساختمان به این زیرسازی های ستون وابسته است و خیلی مهم است که با دوام و پایدار نصب گردد.

553

طراحی چوب نما داخلی

چون هم مقرون به صرفه هستند و هم اینکه از نقطه نظر زیبایی و ظاهری در مقایسه با مصالح و عناصر قبلی مزیت ها و برتری های زیادی دارند و همچنین این محصولات توان مقاومتی بالایی دارند.چوب ترموود در دکوراسیون داخلی و همچنین طراحی خارجی بناها وسازه ها علاوه جلوه های بسیار زیبا و منحصر به فرد، طول عمرو دوام بالا یکی از گزینه های پرطرفدار برای طراحی چیدمان داخلی می باشد.به کار گیری ترموود در نمای داخلی به دلیل ایجاد محیط دلنشین و جذاب بسیار پرطرفدار است.

دکوراسیون داخلی نما چوب

امروزه استفاده از چوب و انواع مختلف آن در طراحی و دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان به شدت محبوب و فراگیر شده است. افراد زیادی خواهان داشن حداقل یک نمای چوبی یا استفاده از چوب در طراحی داخلی بخشی از خانه یا محل کارشان هستند. به کارگیری و استفاده از چوب در طراحی داخلی و نمای ساختمان جلوه و زیبایی خاصی به ساختمان ها و دفتر کار می دهد.
برای استفاده از چوب در نمای ساختمان، مقاوم سازی چوب طبیعی در برابر تنش های محیطی از جمله گرما، سرما و رطوبت می باشد. روش های مختلفی برای مقاوم سازی چوب وجود دارد که از میان آن ها می توان به روش هایی مانند اشباع کردن، فرآوری با روغن داغ و فرآوری با حرارت انجام می شود. استحکام و مقاومت بالایی که چوب در برابر شرایط جوی متفاوت دارد معماران را ترغیب می کند تا از متریال چوب در نماهای ساختمان ها استفاده کنند. و حتی محدودیت های طراحی بنا و معماری نیز با آن به میزان زیادی کاهش پیدا می کند

انواع چوب در نمای ساختمان

از انواع چوب در نمای ساختمان می توان به چوب پلاست و چوب ترمو اشاره کرد که هر کدام از آن ها از چوب درخت گردو، بلوط و راش طی فرآیندی به وجود امده اند.استفاده از چوب در نمای ساختمان به دلیل ویژگی‌های زیست محیطی، هزینه مقرون به صرفه، سهولت نصب و استفاده، انتخابی مناسب برای استفاده به عنوان متریال طراحی نمای ساختمان است استفاده از چوب در طراحی نمای ساختمان به ما این امکان را می‌دهد که نماهایی با ارزش، ماندگار و خیره‌کننده ایجاد کنیم. در استفاده از چوب در نمای ساختمان به این نکته توجه کنید که تعمیر و نگهداری نمای چوبی نیاز به صبر و حوصله بیشتری دارد. در این مورد شما باید هر چند وقت یکبار نمای ساختمان را نظافت کنید و برای ترمیم و بهبود شرایط نما از لاک یا روغن طبیعی استفاده کنید.