چوب پلاست برای نما

چوب پلاست برای نما، اگر منزل مسکونی شما به صورتی است که دارای حیاط بزرگ هستید می‌توانید از چوب پلاست نما دیوارهای حیاط یا پوشش دهی فضای باز خانه استفاده کنید. یکی دیگر از مکان‌هایی که می‌توانید از نمای چوب پلاست برای ساختمان استفاده کنید، برای دیوار و سقف در بالکن و تراس است.چوب پلاست برای نمای ساختمان باعث می شود تا سوسک ها و موریانه ها به داخل نمای ساختمان وارد نشوند و از پوسیدگی در برابر عوامل مختلف آب وهوایی در امان باشد.
شرکت ایساتیس دیزاین مجری نمای ساختمان با متریال چوب پلاست با قیمت مناسب می باشد. برای اطلاع از قیمت
چوب پلاست برای نمای ساختمان و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.

   553

انواع چوب در نمای ساختمان

یکی از شیوه های نوین برای ساخت و ساز، به کار گیری چوب در نمای خارجی و داخلی ساختمان ها است. چوب پلاست و چوب ترمو هر دو متریالی هستند که می توانند در نمای ساختمان به زیبایی قرار بگیرند. این دیوارپوش های زیبا و جذاب، حس و بوی چوب با همان نقش و نگارها را القا می کنند و با نصب سریع و راحت ، آن در ابعاد و اشکال مختلف را مقرون به صرفه می کند. این محصولات به دلیل تنوع بسیار بالای پروفیلها جهت کاربردهای مختلف طرفداران زیادی دارند. استفاده از نماي چوب پلاست به نسبت چوب طبیعی هزینه ی کمتری دارد. برای مکان هایی که سازگاری مناسبی با چوب ندارند و یا استفاده از چوب لازم بوده اما صرفه ی اقتصادی ندارد، از چوب پلاست استفاده می کنند. متریالی که در طول زمان تمامی امتحانات خود را پشت سر گذاشته و می توان به ازچوب پلاست به عنوان محصولی دوستدار طبیعت نام برد
این محصول از نظری ظاهری دارای تشابه بسیار زیادی به چوب طبیعی می باشد، این محصولات دارای استقامت و طول عمر فوق العاده ای نیز می باشند. در برابر شرایط آب و هوایی شدید مقاومت می کند و به خوبی ظاهر خود را حفظ می کنند و روکش بیرونی چوب پلاست به عنوان نماپوش، آن را به انتخاب نهایی برای نمای بیرونی تبدیل می کند. روکش دیوار داخلی خانه ها و ساختمان ها، برای فضا های داخلی مانند حمام و آشپزخانه گرفته تا کافی شاپ ها و رستوران ها می تواند گزینه مناسبی باشد.
امروزه از نما پوش چوب پلاست در بسیاری از پروژه های معماری استفاده می شوند، این محصولات دارای قیمتی بسیار منصفانه و مقرون به صرفه هستند به همین دلیل تهیه این محصولات به صورت عمده می تواند برای شما توجیه اقتصادی داشته باشند، چنانچه قصد تهیه این محصولات را دارید با تیم حرفه ای مجموعه ما در ارتباط باشید

مزایای نماپوش چوب پلاست

استفاده از چوب پلاست دارای مزیت های بسیار زیادی می باشد، در ادامه به موارد مهمی از این ویژگی ها خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.
  • بسیار مقاوم در برابر موریانه
  • الوار مانند برای احساس عالی ضد لغزش
  • بدون نیاز به رنگ آمیزی 
  • مقاوم در برابر آب و رطوبت
به مظور تهیه انواع نما پوش های چوب پلاست با شماره تلفن های مندرج در سایت در ارتباط باشید.

قیمت چوب پلاست نما

شرکت ایساتیس دیزاین عرضه کننده انواع پروفیل چوب پلاست برای نما ساختمان در ابعاد و رنگبندی مختلف میباشد. می‌توانید از چوب پلاست در هر بخشی از نمای ساختمان استفاده کنید. پوشش کامل و دور تا دور یک سوییت کوچک یا حتی ساختمان بزرگ با چوب پلاستیک علاوه‌بر زیبایی، ویژگی‌های بیشتری هم دارد.  پروفیل های مناسب برای نما در عرض 9.5 (چوب پلاست دک 9.5) عرض 14.5 (چوب پلاست دک 14.5) عرض 7 (چوب پلاست دک 7) میباشد. این محصولات می ‌تواند ظاهر زیبا و جذابی به بنای ساختمان و فضای داخلی آن ببخشد. 

نحوه نصب چوب پلاست نما

حتما قبل از نصب چوب پلاست برای نما ساختمان حتما از تراز بودن زیرسازی اطمینان حاصل نمایید. پس از انجام زیرسازی اصولی کامپوزیت‌ها توسط کلیپس و وسایل مخصوص به سطح زیرسازی شده وصل می‌شود. نکته مثبت درخصوص نصب کامپوزیت‌ها این است که قابلیت جابه‌جایی دارند و هنگام نیاز می‌توان آن را تعویض یا تعمیر نمود. کامپوزیت چوب پلاستیک هزینه نگهداری کمتری در مقایسه با چوب سخت دارد یکی از دلایل اصلی برای رشد سریع کامپوزیت چوب پلاست هزینه‌های کم آن در چرخه زندگی این کامپوزیت می‌باشد. اگر در انتخاب رنگ چوب پلاست تمرکز و تدبیر به کار گرفته شود، یک فضای دل انگیز و مهیج ایجاد شده، که حس و حال خوبی را به افرادی که در آن فضا حضور دارند، منتقل می‌کند. در صورت نیاز به مشاوره نحوه نصب و اجرای چوب پلاست نما شما عزیزان می توانید در ساعات اداری از مشاوره و چگونگی اجرای محصولات چوب پلاست با ما در ایساتیس دیزاین در ارتباط باشید.

اجرای چوب پلاست نما

چوب پلاست نمای ساختمان یکی از انواع چوب پلاست هایی می باشد که دارای کیفیت فوق العاده است و همین امر سبب شده است که در بسیاری از ساختمان‌ها مورد استفاده قرار گیرد. ترکیبات چوب پلاست به گونه ای است که هیچ ماده ی سمی را در خود جای نداده است و بنابراین جزو محصولات سبز بوده و برای سلامتی انسان هیچ گونه ضرری ندارد. قطعا لازم است که در این جایگاه از چوب پلاست‌های ضد آب در نمای ساختمان بهره ببرید. دلیل اینکه امروزه از این محصولات بسیار استفاده میکنند، مقاومت بالای آن در برابر پوسیدگی است. می‌توان گفت کاربرد اصلی نمای چوب پلاست برای هر قسمت از یک مکان مسکونی یا هر جای دیگر، به دلیل ویژگی‌ها و مزیت‌های آن است. نماهای اجرا شده توسط چوب پلاست دارای ویژگی‌های زیر هستند:
  • مناسب برای استفاده در شرایط آب و هوایی مختلف
  • بدون نیاز به نگهداری و رنگ‌کاری
  • دارای قابلیت بازیافت
  • مقاومت در برابر ترک خوردگی و دفرمه شدن
  • دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچ و و کپک
  • در برابر انواع اشعه های محیط کاملا مقاوم خواهد بود.
  • دارای ثبات رنگی بالا
  • غیر قابل اشتعال

فروش چوب پلاست برای نما

چوب پلاستیک یا همان WPC  ظاهری به شکل چوب دارد که از این جهت می‌توان برای نمای ساختمان‌های ویلایی از آن استفاده کرد و حس و حال یک کلبه چوبی را به آن‌ها داد. ساخت کامپوزیت چوب پلاست یک فرایند دو مرحله ای است.ترکیبی از چوب و گرما نرمی مانند پلی اتیلن چگالی بالا (HDPE)، پلی اتیلن چگالی کم (LDPE) و پلی وینیل کلرید (PVC) با هم مخلوط خمیر مانند یکنواختی تشکیل می‌دهند. چوب پلاست یک محصول کاملا منحصربه‌فرد با ویژگی‌های خاص است که کاربردهای فراوانی دارد. اغلب افراد از این کامپوزیت برای طراحی مدرن ساختمان خود بهره می‌برند. چوب پلاست برای نمای ساختمان علاوه بر اینکه به تنهایی قابل استفاده است؛ ترکیب بسیار زیبایی با دیگر مصالح مانند فلز و شیشه دارد.

قیمت نمای چوب پلاست

قیمت نمای چوب پلاست بسته کیفیت متریال و پروفیل های چوب پلاست متفاوت می باشد.هزینه نصب چوب نما بر قیمت خود چوب نما افزوده می شود.لازم به ذکر است که با این حال قیمت چوب پلاست نما از سایر مصالح ساختمانی ارزان تر و مقرون به صرفه تر می باشد.
نما چوب پلاست یکی از گزینه‌ها برای نمای ساختمان است. هرچند نمای ساختمان مطابق سلیقه و نظرات کارفرما توسط معمار طراحی می‌گردد، اما انتخاب متریال مناسب برای اجرای طرح از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به عبارت ساده‌تر با توجه به اینکه نمای ساختمان در معرض انواع عوامل محیطی مانند تابش آفتاب‌، بارش باران و برف و آلودگی‌ها و ذرات معلق در هوا می‌باشد انتخاب متریال مناسب از ایجاد هزینه‌های اضافی جهت تعمیر و نگهداری جلوگیری می‌نماید.یکی از متریال های مورد استفاده در نمای ساختمان‌ها از گذشته چوب بوده که متاسفانه استفاده از این متریال به دلیل مقاومت کمی‌ که در برابر عوامل بیرونی و آب و هوایی دارد و در طولانی مدت بسیار پر هزینه است، کمتر استفاده می‌شود.