- صفحه اصلی
- محصولات
- چوب پلاست نما
- قیمت چوب پلاست نمای ساختمان
قیمت چوب پلاست نمای ساختمان
قیمت چوب پلاست نمای ساختمان، روکش نمای
چوب پلاست از مواد بازیافتی می باشد و می توان در صورت نیاز آن را به چرخه بازیافت برگردانند و مجدد از آن استفاده کرد. این محصول یکی از پرکاربرد ترین متریال مورد استفاده در تولید سازه های داخلی و خارجی می باشد. چوب پلاست برای نما محصولاتی کاربردی، بادوام، مقاوم در برابر تغییر رنگ و عوامل خارجی مانند حشرات، پوسیدگی، رطوبت، اشعه ماوراء بنفش و شرایط نامساعد آب و هوایی هستند. همچنین امروزه نمای بیرونی ساختمان نه تنها از نظر زیبایی بلکه از نظر دوام نیز باید مورد بررسی قرار بگیرد . طیف رنگی کامپوزیت های نماپوش مانند تمامی محصولات چوب طبیعی و حتی متنوع تر می باشد. نماپوش چوب پلاست از نظر کیفیت بسیار ماندگار هستند و به راحتی آسیب نمی بینند. این محصولات دارای طرح و ابعاد متنوعی می باشند و همچنین نوع مواد اولیه در تولید آن ها بسیار عامل مهمی در تعیین قیمت می باشد. به همین منظور جهت استعلام دقیق قیمت با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.
مطالب مرتبط : چوب پلاست نما
نمای چوب پلاست
یکی از شیوه های نوین برای ساخت و ساز، به کار گیری چوب در نمای خارجی و داخلی ساختمان ها است. این دیوارپوش های زیبا و جذاب، حس و بوی چوب با همان نقش و نگارها را القا میکنند و با نصب سریع و راحت، آن در ابعاد و اشکال مختلف را مقرون به صرفه می کند. این محصولات به دلیل تنوع بسیار بالای پروفیل ها جهت کاربردهای مختلف طرفداران زیادی دارند. استفاده از نماي چوب پلاست به نسبت چوب طبیعی هزینه ی کمتری دارد. برای مکان هایی که سازگاری مناسبی با چوب ندارند و یا استفاده از چوب لازم بوده اما صرفه ی اقتصادی ندارد، از چوب پلاست استفاده می کنند. متریالی که در طول زمان تمامی امتحانات خود را پشت سر گذاشته و میتوان به از چوب پلاست به عنوان محصولی دوستدار طبیعت نام برد
چوب پلاست از نظری ظاهری دارای تشابه بسیار زیادی به چوب طبیعی می باشد، این محصولات دارای استقامت و طول عمر فوق العاده ای نیز می باشند. در برابر شرایط آب و هوایی شدید مقاومت می کند و به خوبی ظاهر خود را حفظ می کنند و روکش بیرونی چوب پلاست به عنوان نماپوش، آن را به انتخاب نهایی برای نمای بیرونی تبدیل می کند. روکش دیوار داخلی خانه ها و ساختمان ها، برای فضا های داخلی مانند حمام و آشپزخانه گرفته تا کافی شاپ ها و رستوران ها می تواند گزینه مناسبی باشد.
امروزه از نما پوش چوب پلاست در بسیاری از پروژه های معماری استفاده می شوند، این محصولات دارای قیمتی بسیار منصفانه و مقرون به صرفه هستند به همین دلیل تهیه این محصولات به صورت عمده می تواند برای شما توجیه اقتصادی داشته باشند، چنانچه قصد تهیه این محصولات را دارید با تیم حرفه ای مجموعه ما در ارتباط باشید تا خریدی حرفه و کاربردی را تجربه نمایید.
فروش چوب پلاست در نمایندگی چوب پلاست
امروزه یکی از مدرن ترین فضا سازی ها جهت ساخت و ساز، به کار گیری چوب پلاست در نمای خارجی و داخلی ساختمان ها است. این دیوارپوش های زیبا و جذاب، حس و بوی چوب طبیعی را القا می کنند و همچنین دارای ویژگی نصب آسان می باشد و نیز قیمتی بسیار مقرون به صرفه تر ای چوب طبیعی دارای می باشد. این محصولات به دلیل تنوع بسیار بالای پروفیل ها جهت کاربردهای مختلف طرفداران زیادی دارند. این محصول دارای مقاومت بسیار بالا در برابر نوسانات جوی و محیطی است و دارای طول عمری بسیر بالا می باشد در صورت نیاز می توان به راحتی آن را بازایافت کرد و مجددا از آن استفاده نمود به همین منظور دوستدار طبیعت بوده و به محیط زیست هیچگونه آسیبی وارد نمی کند. نصب و اجرای چوب پلاست در نمای ساختمان بسیار آسان است و نیاز به نگهداری و تعمیر خاصی مانند چوب طبیعی ندارند. تمیز کردن آنها بسیار آسان و با آب و شوینده معمولی انجام پذیر است.
این روز ها جهت حفظ محیط زیست تلاشهای بسیار زیادی میشود؛ زیرا که حیات و بقای انسانها وابسته به سالم بودن محیطزیست است. مهندسان صنعت و حوزه ساختوساز با ترکیب مواد شیمیایی و پلیمری موفق به ساخت نوعی کامپوزیت چوب پلاست شدهاند که بسیار شباهت به چوب دارد. نمای چوب پلاست جایگزین نمای چوب طبیعی شده و به این ترتیب از قطع درختان جلو گیری می شود. چوب پلاست به دلیل مقاومت بسیار زیاد و تنوع رنگی محصول و هم چنین سبکی وزن آن بیشتر در مواردی همچون نماسازی ،روکش کاری ،تزئین کردن ،کف حیاط ،باغ بام مربوط می شود.
مجری چوب پلاست
نصب و اجرای نمای چوب پلاست بسیار شبیه به نمای ترمووود است. مانند اجرای هر نمای دیگری، نصب چوب پلاست بر روی نما به زیرسازی مناسب احتیاج دارد. در اجرای چوب پلاست سطح کار باید صاف باشد و با استفاده از پروفیل های آلومینیومی و فولادی می توان زیرسازی را انجام داد. اجرای چوب پلاست هزینه کمتری نسبت به نمای چوبی ترمووود خواهد داشت. ولی در مقایسه با برخی از نماهای سنگی و نماهای آجری هزینه بیشتری در پی خواهد داشت. بسته به استفاده از چوب پلاست در فضای داخلی و خارجی، نوع آن متفاوت خواهد بود. طبیعی است که چوب پلاست که در فضای خارجی استفاده می شود، باید ضد آب باشد. ویژگی ضد آب بودن چوب پلاست کاربرد گسترده ای به این مصالح بخشیده است. شرکت ایساتیس دیزاین با تیم مجرب و متخصصین در حوزه طراحی ، تامین متریال و اجرای پروژه های نما و محوطه سازی در منطقه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید، پس از تماس با مشاورین شرکت، اطلاعات پروژه شما دریافت و پیشنهادات تخصصی خدمتتان ارائه و همراهی های لازم در طول مسیر به عمل می آید.
مزایای استفاده از چوب پلاست برای نما
از مزایای اصلی چوب پلاست نمای ساختمان می توان به مقاومت در برابر خوردگی، پوسیدگی و از بین رفتگی اشاره نمود:
- محصولات چوب پلاست ترک نمی خورند و خرد نمی شوند، به همین دلیل استفاده از آن به عنوان نماپوش در صنعت ساختمان سازی رونق چشمگیری دارد.
- محصولات چوب پلاست در برابر پوسیدگی ناشی از قرارگیری در مجاورت آب و نفوذ حشرات موذی کاملا مقاوم است، نماپوش ها نیز در برابر رطوبت مقاوم هستند و آسیب نمی بینند.
- سبک وزن بودن و انعطاف پذیری بالا از دیگر ویژگی های محصولات چوب پلاست است. می توان آنها را به هر شکل و ابعاد دلخواهی تبدیل کرد. نماپوش ها در رنگ ها و طرح های مختلف تولید می شوند.
- دوام و استحکام بالای چوب پلاست برای نما در برابر اشعه ی ماورای بنفش و آب و هوای نامساعد و حرارت بالا و تحمل بالا در برابر فشار نیز از ویژگی های منحصر به فرد این محصولات است، به همین دلیل در نمای بیرونی کاربرد فراوانی دارند.
سوالات متداول
چوب پلاست از چه متریالی تولید می شود؟
این محصول ترکیبی از پودر چوب ضایعات چوب و پلیمر پلاستیک های بازیافتی است که ظاهری شبیه به چوب دارد و جایگزین چوب طبیعی می شود.
چوب پلاست در برابر دمای زیاد تغییر می کند؟
گرمای زیاد می تواند به ساختار چوب آسیب وارد کند و سبب دفرمگی آن ها می باشد.
آیا می توان گفت چوب پلاست ضد آب است؟
چوب پلاست دارای جذب آب بسیار اندکی است و با قرارگیری در برابر آب و رطوبت دچار آسیب و از بین رفتگی نمی شود به همین منظور می توان گفت این محصول ضد آب است
آیا چوب پلاست دارای تفاوت قیمتی با دیگر متریال چوبی می باشند؟
چوب پلاست نسبت به دیگر متریال چوبی حدودا ۳۰ درصد ارزانتر است و هزینه های نگهداری آن نسبت به دیگر محصولات چوبی پایین تر می باشد.
آیا محصولات چوب پلاست دارای مقاومت در برابر آتش سوزی هستند؟
چوب پلاست دارای قابلیت کند سوزی می باشد و با قرارگیری در برابر آتش تا به درجه مشخص دچار آسیب نمی شود. اما با قرار گیری در دمای خیلی بالا ممکن است دچار دفرمگی شود.
خرید چوب پلاست نما برای ساختمان
برای ساخت و ساز ساختمان بهتر است ، خرید متریال با دوام و مقاوم برای پایداری بیشترساختمان درسال های طولانی اقدام کرد.امروزه از چوب ترمو بیشترین استفاده را می کنند زیرا خرید چوب ترمو هم نسبت به سایر مصالح ساختمانی از قیمت مقرون به صرفه تری بر خوردار می باشد و هم اینکه برای کسانی که به طرح جوب علاقه مند هستند گزینه بسیار مناسبی می باشد.
چوب ترمو به خاطر اینکه از حرارت ساخته شده است در برابر آتش سوزی و اشتعال دوام بیشتری دارد و از داغ شدن بیش از حد در برابر تابش نور خورشید محافظت می کند.
نمای بیرون در معرض دید همگان قرار دارد. اهمیت آن به حدی است که جزئی از زیباسازی شهر محسوب می شود.
نمای ساختمان یک دید کلی نسبت به دکوراسیون داخلی را به نمایش می گذارد. نمای ساختمان میتواند ضلع روبرو یا تمام اضلاع ساختمان را در برگیرد. نصب نما تنها برای زیباسازی ساختمان نیست، بلکه باید عایق صوت، گرما و سرما نیز باشد. برای خرید متریال با دوام می توانید به بازار ما در مجموعه ایساتیس دیزاین سر بزنید تا با خریدی مطمئن نهایت لذت از پروژه ساختمانی را ببرید.
کاربرد چوب پلاست نمای ساختمان
چوب پلاست برای نمای سبک کلاسیک و مدرن کاربرد دارد. نمای چوب پلاست هیچگونه ضایعاتی از خود بر جای نمی گذارد. برای تولید مواد اولیه چوب پلاست از ضایعات، در دو بخش صنعتی استفاده می شود. به همین خاطر به آن دوستدار محیط زیست گفته میشود.
یکی از ویژگیهای مهم در مورد مصالح نمای مدرن پوشش عایقی است که ایجاد می کند. این امر در مورد چوب پلاست نیز صادق است. ساختار اولیه آن از چوب و پلاستیک تشکیل شده است که عایق صوت، گرما و سرما محسوب می شوند.
از چوب طبیعی نمی توان در نمای ساختمان استفاده کرد زیرا با ورود موریانه ها و سوسک ها باعث از بین رفتن بافت چوب و پوسیدگی آنها می گردد، اما با استفاده از چوب پلاست این مشکل را نخواهیم داشت.
نحوه نصب چوب پلاست نما
زیرسازی ساختمان باید با زه کشی مناسب و با دوامی انجام بگیرد.پس با استفاده از قوطی های فلزی،در زیر چوب پلاست قرار می دهند تا از جابه جایی پروفیل های چوب پلاست جلوگیری شود.پروفیل های چوب پلاست باید به هم متصل شوند اما هرگز نباید به هم بچسبند. قرار گیری قطعات چوب پلاست بر روی سوراخ های کف ساختمان باید قرار بگیرد تا باعث دوام و پایداری چوب پلاست شود.فاصله بین سرشاخه ها باید رعایت شود .این فاصله به طول شاخه ها بستگی دارد، یعنی هرچه بیشتر باشد فاصله بیشتر در نظر گرفته می شود. بین عرض هر شاخه نیز باید ۱ تا ۶ میلیمتر فاصله وجود داشته باشد. این درز ها به عنوان درز های انبساطی شناخته می شوند. به همین صورت تمام شاخهها متصل شده و نمای ساختمان تکمیل می شود.
بعد از پایان مراحل زیر سازی، پروفیل های چوب پلاست هر منطقه برش داده شده و در جای خود قرار می گیرند.این پروفیل ها توسط بست هایی به نام کلیپس بر روی زیرسازی محکم می شوند. استفاده از کلیپس ها باعث می شوند که هر پروفیلی را در آینده براحتی از محل خود بتوان جا به جا کرد.